Töötoad

Šokolaadikommide ja ubadest šokolaadi valmistamise töötoad toimuvad šokolaadimuuseumis, meie oma šokolaadivabriku kõrval. Chocolala karismaatiline õppejõud ja šokolaadiinsener jutustab šokolaadilugu just nii põhjalikult, nagu teie seda soovite. Ühes võite kindlad olla: see on kvaliteetaeg. Kõik osalejad saavad unustamatu elamuse ja tunnistuse.


Chocolate lollipop workshop (1h) – for children 6+ and adults

Iga osaleja saab valmistada ja kaunistada vähemalt 3 erinevat pulgakommi ning giidiga ekskursiooni meie šokolaadimuuseumis.

Aukraad: pulgakommiproff 1 tund 10-30 õpilast Hind: 15 eurot osaleja


Molded chocolate bon-bons workshop (2h) – children 10+ and adults

Iga osaleja saab:

  • valmistada vormi käsitöökomme enda valitud täidistega;
  • kaunistada omavalmistatud kommid;
  • maitsta kuumade jookide kõrvale Chocolala medalitega pärjatud komme;
  • nautida giidiga ringkäiku ning ülevaate Eesti šokolaaditööstuse ajaloost;
  • teada, kuidas ubadest šokolaad sünnib.

Iga osaleja saab kaasa enam kui kahekümne omavalmistatud kommiga kinkekarbid.

Aukraad: käsitöökommiekspert 2 tundi 8-30 osalist Hind 50 eur osaleja

How to make chocolate from cocoa beans? (3h) – youth 14+ and adults

Iga osaleja saab:

  • ülevaate šokolaadi valmistamisest alates ubade valimisest, röstimisest, purustamisest, tuulamisest ja jahvatamisest, kuni suussulava šokolaadi valmimiseni;
  • tutvuda Chocolala šokolaadivabriku ja šokolaadiköögi tööriistadega;
  • tutvuda meie mikrovabriku ja šokolaadiköögi tööriistadega;
  • osaleda giidiga ekskursioonil šokolaadimuuseumis;
  • maitsta Chocolala šokolaadivabrikus valmistatud šokolaade;
  • näha šokolaadi peenestamist-„küpsetamist“ ning tempereerimist ja vormistamist;

Aukraad: šokolaadi valmistamise asjatundja 3 tundi 8-15 osalist Hind 100 eur osavõtja

Hands on workshop – make your own bean to bar chocolate (5h)- for adults

  • This exciting workshop includes:
  • exploring different cocoa beans;
  • receiving a complete overview of the bean to bar process;
  • tutvuda Chocolala šokolaadivabriku ja šokolaadiköögi tööriistadega;
  • making your own bean to bar chocolate (2 fellows work together);
  • osaleda giidiga ekskursioonil šokolaadimuuseumis;
  • maitsta Chocolala šokolaadivabrikus valmistatud šokolaade;
  • receiving your favorite Chocolala´s bean to bar chocolate as a gift;
  • taking the bean to bar chocolates that you prepared home with you.

Degree: bean to bar ambassador 5 hours (3 hrs one day and 2 hrs next day) 6-8 students Price: 100 eur per person

Erikursused (tellimisel): Šokolaadialkeemia mittekeemikutele Šokolaadialkeemia keemi

Contact us