Töötoad

Šokolaadikommide ja ubadest šokolaadi valmistamise töötoad toimuvad šokolaadimuuseumis, meie oma šokolaadivabriku kõrval. Chocolala karismaatiline õppejõud ja šokolaadiinsener jutustab šokolaadilugu just nii põhjalikult, nagu teie seda soovite. Ühes võite kindlad olla: see on kvaliteetaeg. Kõik osalejad saavad unustamatu elamuse ja tunnistuse.


Pulgakommitund lastele (1h) – lastele 6+ ja täiskasvanutele

Iga osaleja saab valmistada ja kaunistada vähemalt 3 erinevat pulgakommi ning giidiga ekskursiooni meie šokolaadimuuseumis.


Aukraad: pulgakommiproff
1 tund
10-30 õpilast
Hind: 10 eurot osaleja


Šokolaadikommide valmistamise töötuba (2h) – lastele 10+ ja täiskasvanutele

Iga osaleja saab:

  • ülevaate šokolaadi valmistamisest alates ubade valimisest, röstimisest, purustamisest, tuulamisest ja jahvatamisest, kuni suussulava šokolaadi valmimiseni;
  • tutvuda meie mikrovabriku ja šokolaadiköögi tööriistadega;
  • näha šokolaadi peenestamist-„küpsetamist“ ning tempereerimist ja vormistamist;
  • osaleda uue šokolaadi sünni juures;
  • osaleda giidiga ekskursioonil šokolaadimuuseumis;
  • maitsta Chocolala šokolaadivabrikus valmistatud šokolaade;
  • kingituseks koju kaasa meelepärase šokolaaditahvli.

Iga osaleja saab kaasa enam kui kahekümne omavalmistatud kommiga kinkekarbid.


Aukraad: käsitöökommiekspert
2 tundi
8-30 osalist
Hind 40 eur osaleja

Kuidas sünnib oast šokolaad? (3h)– noortele 14+ ja täiskasvanutele

Iga osaleja saab:

  • ülevaate šokolaadi valmistamisest alates ubade valimisest, röstimisest, purustamisest, tuulamisest ja jahvatamisest, kuni suussulava šokolaadi valmimiseni;
  • tutvuda Chocolala šokolaadivabriku ja šokolaadiköögi tööriistadega;
  • tutvuda meie mikrovabriku ja šokolaadiköögi tööriistadega;
  • osaleda giidiga ekskursioonil šokolaadimuuseumis;
  • maitsta Chocolala šokolaadivabrikus valmistatud šokolaade;
  • näha šokolaadi peenestamist-„küpsetamist“ ning tempereerimist ja vormistamist;


Aukraad: šokolaadi valmistamise asjatundja
3 tundi
8-15 osalist
Hind 50 eur osavõtja

Tee ise oast šokolaad (5h) – täiskasvanutele

Iga osaleja saab:

  • õppida tundma kakaoubasi (pakume maitsta erinevate maade suurepäraseid ube);
  • ülevaate šokolaadi valmistamisest alates ubade valimisest, röstimisest, purustamisest, tuulamisest ja jahvatamisest, kuni suussulava šokolaadi valmimiseni;
  • tutvuda Chocolala šokolaadivabriku ja šokolaadiköögi tööriistadega;
  • teha ise ubadest käsitööšokolaadi (2 selli töötavad koos);
  • osaleda giidiga ekskursioonil šokolaadimuuseumis;
  • maitsta Chocolala šokolaadivabrikus valmistatud šokolaade;
  • kingituseks valida endale meelepärase šokolaaditahvli;
  • kaasa enda valmistatud šokolaadid.


Aukraad: käsitööšokolaadisaadik
5 tundi (3h esimene päev ja 2h teine päev)
6-8 osalist
Hind 100 eurot osavõtja

Erikursused (tellimisel):
Šokolaadialkeemia mittekeemikutele
Šokolaadialkeemia keemi

Contact us